ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / Победе фудбалера из Осечине, Пецке и Г. Црниљева
Победе фудбалера из Осечине, Пецке и Г. Црниљева

Победе фудбалера из Осечине, Пецке и Г. Црниљева

У 12. колу Колубарске окружне лиге екипа ОФК Осечина је на свом терену савладала Спартака из Љига са 3:0 и чврсто запосела трећу позицију на првенственој табели са заостатком од четири бода у односу на Јабучје, а три од Задругара, тимова који ће наредног викенда међусобно поделити мегдан. ОФК Осечини је на реду гостовање у Рубрибрези.

Рибникар из Пецке у 9. колу Међуопштинске лиге Ваљево-група запад био је пред својом публиком бољи од Борца (5:2), а Миленко Павловић из Горњег Црниљева, такође као домаћин, од Искре (3:1). После ове првенствене рунде Рибникар је на петом, а Миленко Павловић на шестом месту првенствене табеле. Следеће недеље у Пецку долази лидер Јуниор Ново Насеље (до сада свих девет победа!), а екипа из Г. Црниљева путује на гостовање у Белошевац.

Очекивани пораз у 11. колу Градске лиге Ваљева претрпео је Задругар из Лопатња и то као домаћин. Савладан је минималним резултатом од неприкосновеног лидера досадашњег тока првенства Градца (1:2). У следећем колу Задругару следи гостовање у Бујачићу.

Scroll To Top