ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / РСИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ: „Вожд комерц” испред „Подгорине фрухт”
РСИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ: „Вожд комерц” испред „Подгорине фрухт”

РСИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ: „Вожд комерц” испред „Подгорине фрухт”

Фудбалери „Вожд комерца” тријумфовали су на овогодишњем традиционалном такмичењу радних колектива из Осечине у малом фудбалу. Након узбудљивог и занимљивог предтакмичења и „плеј-офа”, екипа ове фирме савладала је у финалу на пенале „Подгорину фрухт” и заслужено освојила престижни трофеј. Треће место заузео је тим „Вланара”, који је у одлучујећој утакмици био за нијансу бољи од „Тапос стила”.

Зоран Живановић, директор СЦ Осечина, подсећа да Спортски центар Осечина већ неколико сезона узастопно организује ово атрактивно такмичење, на којем се сада у дисциплини мали фудбал појавио рекордан број од 14 екипа из овдашњих радних колектива са укупно преко 150 играча.

– Циљ је да окупимо што више рекреативаца и свима пошаљемо поруку да се што већи број људи укључи у бављење рекреацијом – каже Живановић, истичући да је ове године међу учесницима било и шест фудбалера са новим радничким књижицама, које су поједине фирме примиле у радни однос само да би са што јачим саставом наступиле на такмичењу.

За најбољег играча првенства проглашен је Драгиша Милошевић (47 година) из „Вланара”, а најбољи голман је Славиша Павић (40 година) из „Вожд комерца”.

Поред четири првопласиране екипе учесници овог интересантног такмичења, које је месец дана у десетак такмичарских поподнева и вечери (понедељком и четвртком) редовно пратило по 500 гледалаца (укупно преко 5.000 посетилаца) биле су и екипе: Општине, затим „Јадар пака”, „ДАЛ-а”, „Аса”, Полицијске управе, Дома здравља, Јавног комуналног предузећа, Основне школе, „Крушик – Пластике” и СЗТР „Цане”.

Scroll To Top