VESTI:
Početna / vesti / sport / RSI U MALOM FUDBALU: „Vožd komerc” ispred „Podgorine fruht”
RSI U MALOM FUDBALU: „Vožd komerc” ispred „Podgorine fruht”

RSI U MALOM FUDBALU: „Vožd komerc” ispred „Podgorine fruht”

Fudbaleri „Vožd komerca” trijumfovali su na ovogodišnjem tradicionalnom takmičenju radnih kolektiva iz Osečine u malom fudbalu. Nakon uzbudljivog i zanimljivog predtakmičenja i „plej-ofa”, ekipa ove firme savladala je u finalu na penale „Podgorinu fruht” i zasluženo osvojila prestižni trofej. Treće mesto zauzeo je tim „Vlanara”, koji je u odlučujećoj utakmici bio za nijansu bolji od „Tapos stila”.

Zoran Živanović, direktor SC Osečina, podseća da Sportski centar Osečina već nekoliko sezona uzastopno organizuje ovo atraktivno takmičenje, na kojem se sada u disciplini mali fudbal pojavio rekordan broj od 14 ekipa iz ovdašnjih radnih kolektiva sa ukupno preko 150 igrača.

– Cilj je da okupimo što više rekreativaca i svima pošaljemo poruku da se što veći broj ljudi uključi u bavljenje rekreacijom – kaže Živanović, ističući da je ove godine među učesnicima bilo i šest fudbalera sa novim radničkim knjižicama, koje su pojedine firme primile u radni odnos samo da bi sa što jačim sastavom nastupile na takmičenju.

Za najboljeg igrača prvenstva proglašen je Dragiša Milošević (47 godina) iz „Vlanara”, a najbolji golman je Slaviša Pavić (40 godina) iz „Vožd komerca”.

Pored četiri prvoplasirane ekipe učesnici ovog interesantnog takmičenja, koje je mesec dana u desetak takmičarskih popodneva i večeri (ponedeljkom i četvrtkom) redovno pratilo po 500 gledalaca (ukupno preko 5.000 posetilaca) bile su i ekipe: Opštine, zatim „Jadar paka”, „DAL-a”, „Asa”, Policijske uprave, Doma zdravlja, Javnog komunalnog preduzeća, Osnovne škole, „Krušik – Plastike” i SZTR „Cane”.

Scroll To Top