ВЕСТИ:
Почетна / вести / туризам / СПОРТСКИ ЦЕНТАР:Нова сезона, старе цене
СПОРТСКИ ЦЕНТАР:Нова сезона, старе цене

СПОРТСКИ ЦЕНТАР:Нова сезона, старе цене

Од средине прошле седмице базени Спортског центра Осечина отворени су за купаче. Цене улазница нису мењане у односу на претходну сезону и износе дневна – 120 динара за одрасле и 80 динара за децу, а претплатне месечне карте – 1.500, односно 800 динара.

Првих дана није било гужве, што је, уосталом, једна од карактеристика овдашњих базена и, уз висок степен чистоће и завидну дисциплину о којој воде рачуна бројни обучени спасиоци, представља посебан квалитет пружања услуга ове установе. Поред три базена („олимпијски”, средњи за обуку непливача и дечји) у саставу Спортског центра су: спортска хала са теретаном и фитнес центром, затим терени за мале спортове и тенис, мотел са рестораном, 10 соба и 40 лежајева, фудбалски стадион, мини пич терен са вештачком травом…

– Судећи по досадашњим резервацијама можемо очекивати добро сезону у нашим спортским објектима и смештајним капацитетима. Долазак на припреме најавило је више клубова и спортских секција са својим млађим категоријама, а по први пут овде ће се одржати и Летњи камп младих љубитеља математике у организацији Друштва математичара Србије – Подружнице у Ваљеву, и то у две смене – каже Зоран Живановић, директор СЦ Осечина.

 

Scroll To Top