VESTI:
Početna / vesti / turizam / SPORTSKI CENTAR:Nova sezona, stare cene
SPORTSKI CENTAR:Nova sezona, stare cene

SPORTSKI CENTAR:Nova sezona, stare cene

Od sredine prošle sedmice bazeni Sportskog centra Osečina otvoreni su za kupače. Cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prethodnu sezonu i iznose dnevna – 120 dinara za odrasle i 80 dinara za decu, a pretplatne mesečne karte – 1.500, odnosno 800 dinara.

Prvih dana nije bilo gužve, što je, uostalom, jedna od karakteristika ovdašnjih bazena i, uz visok stepen čistoće i zavidnu disciplinu o kojoj vode računa brojni obučeni spasioci, predstavlja poseban kvalitet pružanja usluga ove ustanove. Pored tri bazena („olimpijski”, srednji za obuku neplivača i dečji) u sastavu Sportskog centra su: sportska hala sa teretanom i fitnes centrom, zatim tereni za male sportove i tenis, motel sa restoranom, 10 soba i 40 ležajeva, fudbalski stadion, mini pič teren sa veštačkom travom…

– Sudeći po dosadašnjim rezervacijama možemo očekivati dobro sezonu u našim sportskim objektima i smeštajnim kapacitetima. Dolazak na pripreme najavilo je više klubova i sportskih sekcija sa svojim mlađim kategorijama, a po prvi put ovde će se održati i Letnji kamp mladih ljubitelja matematike u organizaciji Društva matematičara Srbije – Podružnice u Valjevu, i to u dve smene – kaže Zoran Živanović, direktor SC Osečina.

 

Scroll To Top