VESTI:
Početna / vesti / obrazovanje / PRIJEM KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE: Nagrade za najbolje đake
PRIJEM KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE: Nagrade za najbolje đake

PRIJEM KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE: Nagrade za najbolje đake

Predsednik opštine Osečina Nenad Stevanović priredio je tradicionalni prijem za najbolje đake generacije, nosioce Vukove diplome i osnovce i srednjoškolce, koji su učestvovali na Republičkom takmičenju u školskoj 2014-2015. godini. Ovog puta bilo je 11 Vukovaca (šest iz OŠ „Braća Nedić” Osečina, dva iz OŠ „Vojvoda Mišić” Pecka i tri u Izdvojenom odeljenju Ekonomske škole „Valjevo” u Osečini, dok je na republička prvenstva u pojedinim predmetima stiglo 16 učenika iz ove škole.

Osnovcima đacima generacije: Dušanu Tešanoviću (Osečina) i Nikolini Aleksić (Pecka) predsednik Stevanović i Zlatija Miličić, predsednik Skupštine opštine, kao poklon koji dodeljuje lokalna samouprava, uručili su po jedan časovnik, a iste nagrade dobili su i Vukovci: Jovana Spasojević, Jovana Urošević, Matija Urošević, Aleksandra Tomić i Aleksandar Antonić iz OŠ „Braća Nedić”, odnosno Ivana Nešković iz OŠ „Vojvoda Mišić”.

Srednjoškolke  Milica Karajović iz Osladića, koja je đak generacije na nivou cele Ekonomske škole iz Valjeva, zatim nosioci Vukove diplome: Katarini Marković i Jelena Nikolić na poklon su dobile po jedan tablet.

Učenici koji su čestvovali na takmičenjima na republičkom nivou dobili su po knjigu. To su svršeni učenici osnovne škole: Dušan Tešanović, Marko Marković, Matija Urošević, Jovana Spasojević, Kristina Gladović, Jovana Živanović, Filip Vasić (svi iz Osečine), Danijela Todorić, Slađana Vasiljević, Ivana Nešković i Jelena Marinković (iz Pecke), zatim srednjoškolci: Milica Karajović (Ekonomska škola), Marija Petrović (Medicinska škola „Dr Miša Pantić” Valjevo) i Nenad Simeunović (Tehnička škola Valjevo).

Na svečanosti, kojoj su prisustvovali direktori škola: Zoran Petrović (OŠ „Braća Nedić”), Slobodan Todorić (OŠ „Vojvoda Mišić” i Dragan Timotić (Ekonomska škola), predsednik Opštine Nenad Stevanović je poručio:

-Sportskim rečnikom rečeno ostvarili ste odlično „prolazno vreme” i zaslužili sve čestitke, koje pripadaju i vašim roditeljima i nastavnicima. Želimo vam da i dalje nastavite u istom ritmu, da nižući uspehe u daljem školovanju i kasnije radu i životu osvetlate obraz vašim prvim školama i matičnoj opštini u saznanju da je svaki vaš uspeh i naš uspeh.

Scroll To Top