ВЕСТИ:
Почетна / вести / пројекти / Промоција пројекта „Научи да кажеш НЕ“ у Осечини
Промоција пројекта „Научи да кажеш НЕ“ у Осечини

Промоција пројекта „Научи да кажеш НЕ“ у Осечини

Промоција пројекта „Научи да кажеш НЕ“ одржана је на недавно манифестацији „Сајам шљива 2013“ у Осечини. Том приликом на заједничком штанду представили су се Ресурс центар Колубарског округа и неформална група „Живот је леп“ из Осечине.

У циљу промоције пројекта „Научи да кажеш НЕ“ урађена је припрема и штампа промотивног материјала – флајера и мајица. На тај начин започела је реализација пројекта према плану активности предвиђеним за месец август. Промоција се одвијала на градском тргу Браћа Недић у Осечини, где је био постављен штанд неформалне групе „Живот је леп“ и промотивни рол банер Ресурс центра Колубарског округа. Поред представника неформалне групе „Живот је леп“ и представника Ресурс центра Колубарског округа Марка Рачића, у промоцији су учествовале и три девојке узраста од 17 до 18 година, које су дале подршку пројекту и помогле у његовој промоцији.

Промоција је привукла велику пажњу јавности, како младих тако и старијих грађана општине, који су се распитивали о пројкету, фотографисали са члановима удружења и младим волонтеркама. Штанд је посетило више од 200 грађана.

Scroll To Top