ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / ИЗБОРИ 2014: Динкић против „стезања кајиша”
ИЗБОРИ 2014: Динкић против „стезања кајиша”

ИЗБОРИ 2014: Динкић против „стезања кајиша”

Уједињени региони Србије, који иду самостално на овогодишње ванредне парламантарне изборе, своју кампању заснивају на поруци да су против политике „стезања кајиша”. Уместо мера штедње, које подразумевају ограничавање плата, пензија и социјалних давања, као и нова отпуштања, УРС се залаже за већи буџет за пољопривреду и то за 25 одсто, затим за додељивање бесповратних средстава на име подршке инвестицијама и отварању нових радних места, онда за веће субвенције за мала комерцијална газдинства, младе и жене, као и за одобравање помоћи старачким газдинствима у износу од 60.000 динара годишње по члану.

То је прошлог уторка на представљању страначког програма у Осечини рекао Млађан Динкић, лидер УРС-а. Он је том приликом у страначким просторијама разговарао са чланством, а затим посетио „Крушик Пластику”, фабрику у реструктурирању која је на путу пуног опоравка и која је лане четири пута увећала производњу за фабрику „Горења” у Ваљеву. При том ова компанија је запослила на одређено време око 60 нових радника са добрим изгледима да они остану и даље да раде.

Поред тога, Динкић је посетио и цркву брвнару у Скадру код Пецке из 1722. године, до које је прошле године асфалтиран пут у дужини од 1,8 километара.

Scroll To Top