ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / ИЗБОРИ 2014: Илић за пуну подршку Вучићу
ИЗБОРИ 2014: Илић за пуну подршку Вучићу

ИЗБОРИ 2014: Илић за пуну подршку Вучићу

-Веома је важно је да опција око Александра Вучића победи на предстојећим изборима. Она има визију да још снажније покрене и брже поведе Србију напред у перспективнију будућност. Ови избори су битка за Србију, за нормалну и економски јаку државу! – рекао је у Осечини министар Велимир – Веља Илић, лидер Нове Србије, која је и на наредним парламентарним изборима наступа у коалицији окупљеној око Српске напредне странке.

Веља Илић је са групом сарадника, руководством Општинског одбора Нове Србије и представницима коалиције на власти у општини посетио „Крушик – Пластику” и најмлађи подгорски православни храм – манастир у Плушцу, до кога је прошле године стигао асфалтни пут.

У разговору са Зораном Урошевићем, директором „Крушик-Пластике”, Илић је најавио максималну подршку даљим активностима везаним за завршетак започетог процеса приватизације и потпуни оправак ове компаније, а у Плушцу око регулисања важног питања водоснабдевања и то не само манастира него и других делова овог села.

За послеизборни период у случају Вучићеве победе Илић је подсетио на планове за изградњу моста на Дрини између Братунца и Љубовије, што би утицало да се повећа саобраћај преко територије Осечине са кооридором 11, али и отвориле нове могућности за успешнији развој ове општине у погледу изградње инфраструктуре, привлачења капитала за инвестирање у погоне за прераду воћа и других производа, као и за боље повезивања са купцима из других делова региона.

Scroll To Top