ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / Председник Народне скупштине Републике Србије: Подршка пројектима
Председник Народне скупштине Републике Србије: Подршка пројектима

Председник Народне скупштине Републике Србије: Подршка пројектима

Небојша Стефановић, председник Народне скупштине Републике Србије, за време боравка у Осечини поводом отварања међународног кошаркашког турнира пионирских екипа, са сарадницима, састао се са општинским руководством. Том приликом вођени су отворени разговори о најактуелнијим питањима везаним за ову локалну заједницу.

– Упознат сам са једним делом ваших већ припремљених пројеката, за које могу само да констатујем да су изузетно занимљиви и да заслужују пуну подршку свих нивоа власти, посебно Владе Србије и њених ресорних министарстава. То се, пре свега, односи на отварање самосталне средње школе, затим на другу фазу ревитализације пута од Ваљева до Осечине, онда на изградњу комуналне инфраструктуре, као и на унапређење развоја пољопривреде и туризма, у чему видим велику шансу ове општине – рекао је Стефановић.

Он је истакао да у Министарству просвете постоји расположење да се у Осечини отвори средње школа, али је нагласио да је потребно да се у захтеву прецизно дефинише за које профиле је ова средина најзаинтересованија. Додао је и то да је за пут од идеје до реализације, без обзира о ком пројекту је реч, неопходна велика упорност и истрајност свих оних који без помоћи са стране или од државе сами нису у могућности да стигну до жељених циљева.

Фотографија: Небојша Стефановић и најуже општинско риководство Осечине

Scroll To Top