ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / СЕДНИЦА СО: О раду школа – други пут
СЕДНИЦА СО: О раду школа – други пут

СЕДНИЦА СО: О раду школа – други пут

Разматрање извештаја о раду матичних основних школа из Осечине и Пецке за школску 2012/2013 годину одложено је за наредну седницу, како би било времена да се материјал допуни и благоврени достави одборницима.

На редовној седници Скупштине општине приликом усвајања информација о извршењу општинског буџета у прва три томесечја 2013. године, истакнуто је да је приход буџетских средстава остварен у износу од 58,8 одсто од планираних, сопствени приходи корисника 77,7 одсто, а укупни приходи – 58 одсто. Слично је и са расходима: из текућих буџетских прихода 55,3 одсто у односу на план, расходи финансирани из сопствених прихода буџетских корисника 75,3 одсто, из нераспоређених средстава из претходне године 30,2 одсто, односно укупно – 56,2 одсто.

Општински парламент је овом приликом донео већи број докумената из надлежности локалне самоуправе који се односе на функционисање локалне пореске политике, као и неколико одлука о кадровским решењима у појединим органима, телима и јавним установама у општини.

Scroll To Top