ВЕСТИ:
Почетна / вести / спорт / ФУДБАЛ: Осечина убедљива у гостима, лидер заустављен у Пецкој…
ФУДБАЛ: Осечина убедљива у гостима, лидер заустављен у Пецкој…

ФУДБАЛ: Осечина убедљива у гостима, лидер заустављен у Пецкој…

Са гостовања у Рубрибрези у 13. колу Колубарске окружне лиге фудбалери из Осечине вратили су се тријумфално. Победили су своје домаћине са убедљивих 4:1, учврстили се на трећем месту на табели и смањили заостатак у односу на лидера (сада је то Задругар из Лајковца) на три бода. ОФК Осечина, која је за сада најефикаснији тим у лиги (31 гол), у наредном колу дочекује Јошеву, екипу из средине табеле.

Добар резултат у прошлом, 10. колу Међуопштинске лиге Колубаре – група запад остварили су фудбалери Рибникара из Пецке. На свом терену поделили су бодове са водећим Јуниором Ново Насеље одигравиши нерешено 2:2, чиме је прекинут успешни низ гостију од свих девет победа у досадашњем току првенства.

Миленко Павловић из Горњег Црниљева поражен је у Белошевцу минималним резултатом (1:0 за домаћина). Следеће недеље екипе из општине Осечина у овом рангу, које држе пету и шесту позицију на табели, састају се, и то: Рибникар у гостима са Рајцем, а М. Павловић на свом терену са другопласираним Полетом.

У 11. колу Градске лиге Ваљева Задругар из Лопатња „преслишан” је у Бујачићу (1:4), а прилику за искупљење имаће у наредној рунди када му у госте долази „фењераш” из Жабара.

Scroll To Top