ВЕСТИ:
Почетна / вести / скупштина / Седница Скупштине општине заказана за 26. септембар
Седница Скупштине општине заказана за 26. септембар

Седница Скупштине општине заказана за 26. септембар

Извештаји о раду Општинске управе Осечина и Јавног комуналног предузећа „Осечина” за 2012. годину прве су две тачке дневног реда осме редовне седнице Скупштине општине Осечина, коју је председник локалног парламента Златија Миличић заказала за четвртак, 26. септембар, са почетком у 11.00 часова.

Пред општинском Скупштином овог пута биће и предлог ребаланса Буџета општине за 2013. годину, затим одлуке о прибављању земљишта (једна за изградњу пута Р 113, а друга за изградњу насипа и регулацију корита Ловачке реке), као и одлуке о преносу права коришћења (прва се односи на учионицу за Средњу економску школу, а друга на Дом културе у Пецкој).

На предложеном дневном реду ове седнице је и именовање Савета за безбедност општине, затим и директора Јавног комуналног предузећа и Спортског центра „Осечина”, након спроведених конкурса. Поред тога, одборници ће се изјаснити и по предлозима за измену и допуну решења о именовању команданта и његовог заменика, односно постављењу начелника и чланова Општинског штаба за ванредне ситуације, као и о изменама решења о именовању Општинске изборне комисије у сталном саставу.

Scroll To Top